Despre noi - Casa de expediti VULCRI

  VULCRI, casa de expeditii cu sediul social in Oradea, efectueaza transporturi si expeditii rutiere de marfuri pe rute interne si externe, oriunde in Romania, dar mai ales in Europa.

  Managementul si logistica companiei au cunoscut imbunatatiri de-a lungul timpului iar serviciile ireprosabile se datoreaza in mare parte experientei acumulate in urma solicitarilor venite din partea clientilor.

  Clienti nostri sunt informati constant cu toate detaliile privind transportul de marfa contractat, primind in permanenta informatii despre pozitia camionului pe ruta de transport contractata.

  Obiectivul principal al companiei este acela de a oferi servicii de transport integrale si de maxima calitate adaptat la necesitatile si exigentele fiecarui client. Flexibilitatea organizatorica si personalul cu experienta au pus bazele unei legaturi personalizata cu fiecare client.

De ce sa alegi casa de expeditii VULCRI

Suntem o eschipa de profesionisti caracterizati prin eficienta, pragmatism, claritate si onestitate. Intreaga activitate de logistica si relatii de afaceri sunt bazate pe reguli etice acceptate la nivel international.

Atitudinea noastra nu se rezuma numai la cerintele legale ci se extinde la concepte morale precum echitate, onestitate, integritate si responsabilitate sociala fata de toti Clientii si partenerii nostri.