Transporturi rutiere de marfa

Dorim sa acoperim o gama cat mai larga de servicii in domeniul transportului si expeditiilor rutiere in tara si in strainatate, oferindu-va cele mai avantajoase solutii de transport marfuri generale.

Transportam marfa pe intreg teritoriul Europei, conectand Romania cu toate tarile membre U.E. Organizam transporturi si expeditii rutiere pentru camioane complete ( in regim exclusiv ) sau pentru transport partial (grupaj marfa) cu camioanele proprii dar, si cu cele ale partenerilor nostri.

Transportul standard de marfa generala va este oferit ca un serviciu util de transport de marfuri fie ca transport complet fie ca transport la grupaj.

Transport marfa in regim exclusiv

Transportul pe camion complet este adresat companiilor ce transporta volume mari de marfuri, aceasta fiind cea mai eficienta solutie deoarece transportul efectuat apartine in exclusivitate unui singur client de la incarcare si pana la destinatie.

Avantaj: timpul de livrare redus.

Transport marfa in regim grupaj

Pentru a raspune nevoilor clientilor care au de transportat marfuri cu volum mic sau mediu, transportul in regim grupaj este solutia ideala. Putem grupa pe acelasi camion marfurile mai multor clienti care au ca destinatie aceeasi arie geografica.

Avantaj: pret mai mic, in functie de cantitatea si volumul transportat.

Transport marfa in regim express

Daca doriti ca transportul sa se efectueze in regim special, atat pe tur cat si pe retur, societatea noastra va ofera serviciul transport in regim express.

Avantaj: eficientizarea transportului prin timp redus si costuri mai mici.