Transport frigorific

Casa de expeditii VULCRI va ofera servicii pentru transport rutier de marfa cu temperatura controlata, marfuri perisabile, congelate sau refrigerate, în intervalul -20°C +25°C, ce necesita conditii speciale de temperatura si monitorizarea temperaturii pe intreg parcursul transportului.

Transportul frigorific este divizat in doua categorii:

  • Transport frigorific cu congelare - atunci cand se transporta bunuri congelate ( peste congelat, carne congelata, etc ) la temperaturi uzuale de -18/-20 grade Celsius;
  • Transport frigorific cu refrigerare - atunci cand se transporta bunuri care necesita doar racire si pastrarea unei temperaturi constante pe intreaga durata a transferului ( peste proaspat, carne proaspata, carcase de animale, legume, fructe, etc).

Toate transporturile frigorifice se asigura cu autovehicule cu temperatura controlata de diverse capacitati de la 1,5 tone la 22 tone dotate cu agregate de conditionare a aerului si diagrame de temperatura.

Succesul nostru se datoreaza calitatii si profesionalismului de care dam dovada cu ocazia fiecarui transport frigorific pe care il realizam, atat in Romania, cat si in Europa.